Menuen

Maden på Amaro er inspireret af maden omkring Middelhavet. Sæsonens bedste råvarer fra Frankrig og Italien i moderne fortolkning af klassiske retter tilsat solskin. Den mad man ønsker at finde på sin sommerferie.

Køkkenet har åbent mandag - lørdag aften og til frokost torsdag - lørdag.

Grupper på 8 eller flere personer skal vælge samme menu til hele bordet pga. vores kapacitet i køkkenet.

  • Aftenmenu 465

    Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert
    Ved 1-7 personer, fra 8 personer se selskabsmenu.

    3 glas vinmenu 315
    4 glas vinmenu 395

    ⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘

    Champagne - Østers - Snacks - 4 retter - 4 glas prestige vinmenu - kaffe & sødt

  • Aftenmenu 4 retter man-lør 435
    Den lille aftenmenu selskaber
    (kun man-tors) 3 retter 375

    Gælder kun ved +8 personer, alle skal vælge samme menu.

    Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert

    3 glas vinmenu 315
    4 glas vinmenu 395

    ⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘

    Champagne - Østers - Snacks - 4 retter - 4 glas prestige vinmenu - Kaffe og sødt

  • Østers - Fine de Claire 4 / 12 stk 115 295

    Caviar Baerii m. blinis 10 / 30 g 235 575

    Hummus af kikærter med fladbrød 75

    Grønne Nocellara oliven 45

    Chips m. Karl Johan svampe mayo 45

    Bacalao - krokette af klipfisk m. spicy mayo 75

    Aftenens 2 snacks 50

    FORRETTER

    Burrata med ærter, citron og mynte 135 V

    Franske tomater med charcuteri XO sauce, olivenolie, mizuna 135

    Tatar af okse med estragon mayo, bagte små tomater, chips 135 *

    Nye kartofler, pebermayo, malt, løvstikke, urter 125

    Hvide asparges fra Knabegården med fynske fjordrejer og citronmayo 165 *

    HOVEDRETTER

    Tagliatelle med grønne asparges, beurre blanc og lime 165 * V

    Kylling fra Hopballe Mølle grillet med morkelsauce, rabarberkompot og grønne asparges 215

    Ristet lange med nye kartofler i urtecreme, grøn asparges-salat og ramsløgshollandaise 225 *

    Frikassé af kalv og sommergrønt i fransk tartelet 225

    DESSERTER

    Jordbær med genoise, vanilleis og creme anglaise 85

    Rabarbertærte med marengs, hvid chokolade og havesyre-iscreme 110

    Citronsorbet 45

    3 Oste med garniture og kiks 135

  • Kun torsdage - lørdage 11.30- 14.30

    Tomat salat med burrata, charcuterie XO sauce og rucola 145,-

    Græsk salat med agurk, feta, oliven, tomat, rødløg og oregano 145,-

    Klassisk rørt oksetatar med salat (Pommes +25kr) 145,-

    Pasta alla Amatriciana
    Guanciale, tomat, pecorino 145,-

    Rosérejer
    store pil-selv rejer med aioli og grillet citron 135,-

    Caesar salat med Hopballe Mølle kylling
    Hjertesalat, dressing, parmesan og timiancroutons 145,-

    4 gode oste med tilbehør 145,-

Menuen opdateres løbende og kan derfor være skiftet i restauranten. Ovenstående er kun et eksempel.