Menuen
Maden på Amaro er inspireret af maden omkring Middelhavet. Sæsonens bedste råvarer fra Frankrig og Italien i moderne fortolkning af klassiske retter tilsat solskin. Den mad man ønsker at finde på sin sommerferie.
Køkkenet har åbent mandag - lørdag aften og til frokost torsdag - lørdag.
Grupper på 8 eller flere personer skal vælge samme menu til hele bordet pga. vores kapacitet i køkkenet.
-
Aftenmenu 465
Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert
Ved 1-7 personer, fra 8 personer se selskabsmenu.3 glas vinmenu 315
4 glas vinmenu 395≈
⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘
Champagne - Østers - Snacks - 4 retter - 4 glas prestige vinmenu - kaffe & sødt
-
Aftenmenu 4 retter man-lør 435
Den lille aftenmenu selskaber (kun man-tors) 3 retter 375Gælder kun ved +8 personer, alle skal vælge samme menu.
Brød, forret, mellemret, hovedret og dessert
3 glas vinmenu 315
4 glas vinmenu 395≈
⋙ En Aften På Amaro 1.250 ⋘
Champagne - Østers - Snacks - 4 retter - 4 glas prestige vinmenu - Kaffe og sødt
-
Østers - Fine de Claire 4 / 12 stk 115 295
Caviar Baerii m. blinis 10 / 30 g 235 575
Hummus af kikærter med fladbrød 75
Grønne Nocellara oliven 45
Chips m. Karl Johan svampe mayo 45
Bacalao - krokette af klipfisk m. spicy mayo 75
Aftenens 2 snacks 50
FORRETTER
Burrata med ærter, citron og mynte 135 V
Franske tomater med charcuteri XO sauce, olivenolie, mizuna 135
Tatar af okse med estragon mayo, bagte små tomater, chips 135 *
Nye kartofler, pebermayo, malt, løvstikke, urter 125
Hvide asparges fra Knabegården med fynske fjordrejer og citronmayo 165 *
HOVEDRETTER
Tagliatelle med grønne asparges, beurre blanc og lime 165 * V
Kylling fra Hopballe Mølle grillet med morkelsauce, rabarberkompot og grønne asparges 215
Ristet lange med nye kartofler i urtecreme, grøn asparges-salat og ramsløgshollandaise 225 *
Frikassé af kalv og sommergrønt i fransk tartelet 225
DESSERTER
Jordbær med genoise, vanilleis og creme anglaise 85
Rabarbertærte med marengs, hvid chokolade og havesyre-iscreme 110
Citronsorbet 45
3 Oste med garniture og kiks 135
-
Kun torsdage - lørdage 11.30- 14.30
Tomat salat med burrata, charcuterie XO sauce og rucola 145,-
Græsk salat med agurk, feta, oliven, tomat, rødløg og oregano 145,-
Klassisk rørt oksetatar med salat (Pommes +25kr) 145,-
Pasta alla Amatriciana
Guanciale, tomat, pecorino 145,-Rosérejer
store pil-selv rejer med aioli og grillet citron 135,-Caesar salat med Hopballe Mølle kylling
Hjertesalat, dressing, parmesan og timiancroutons 145,-4 gode oste med tilbehør 145,-
Menuen opdateres løbende og kan derfor være skiftet i restauranten. Ovenstående er kun et eksempel.