Lørdag den 7. juni kan du bestille en særlig, eksklusiv menu med klassiske franske noter og 6 dejlige hvide og røde vine fra Bourgogne, heraf 3 med Premier Cru klassifikation. Det bliver med en aften med de bedste råvarer i forsommeren og noget af det bedste franske vin.
Middagen starter kl. 19, det er ikke en smagning med foredrag, det er ‘bare’ lækker mad og vin.
NB. Der er et begrænset antal pladser.
Snacks og 5 retter med 6 glas vin 1.495 kr.
MENU Bourgogne 7. juni
Udvalg af snacks
Cremant de Bourgogne
Ristet kammusling og baerii caviar, urter og beurre blanc sauce
Chablis Montée de Tonnerre, 1. Cru
Hvide asparges og fjordrejer med ramsløg mayo
Rully Blanc, Alain Hasard 2022
Unghane med vin jaunce-morkel sauce, grillede grønne asparges
Savigny Les Beaune 1. Cru – “Les Peuillets” 2023
Kalvemørbrad ‘Rossini’ med stegt andelever, sort trøffel og madeirasauce
Nuits-Saint-George 1. Cru – Aux Thorey 2017 Maison Louis Jadot
Comté, Delice de Bourgogne og Epoisses oste fra Bourgogne med syltet garniture
Pouilly-Fuisse – Vielles Vignes – Domaine de Fussiacus
Med forbehold for ændringer i menu og vine pga f.eks. leverandørsvigt.