Tilbage til Alle begivenheder

Bourgogne 7. juni

Lørdag den 7. juni kan du bestille en særlig, eksklusiv menu med klassiske franske noter og 6 dejlige hvide og røde vine fra Bourgogne, heraf 3 med Premier Cru klassifikation. Det bliver med en aften med de bedste råvarer i forsommeren og noget af det bedste franske vin.

Køb billet

Middagen starter kl. 19, det er ikke en smagning med foredrag, det er ‘bare’ lækker mad og vin.

NB. Der er et begrænset antal pladser.

Snacks og 5 retter med 6 glas vin 1.495 kr.

MENU Bourgogne 7. juni

Udvalg af snacks
Cremant de Bourgogne

Ristet kammusling og baerii caviar, urter og beurre blanc sauce
Chablis Montée de Tonnerre, 1. Cru

Hvide asparges og fjordrejer med ramsløg mayo
Rully Blanc, Alain Hasard 2022

Unghane med vin jaunce-morkel sauce, grillede grønne asparges
Savigny Les Beaune 1. Cru – “Les Peuillets” 2023

Kalvemørbrad ‘Rossini’ med stegt andelever, sort trøffel og madeirasauce
Nuits-Saint-George 1. Cru – Aux Thorey 2017 Maison Louis Jadot

Comté, Delice de Bourgogne og Epoisses oste fra Bourgogne med syltet garniture
Pouilly-Fuisse – Vielles Vignes – Domaine de Fussiacus

Køb billet

Med forbehold for ændringer i menu og vine pga f.eks. leverandørsvigt.

Forrige
Forrige
28. maj

Ost ad libitum 28. juni

Næste
Næste
12. juni

Asparges menu 4 retter m. vin